Tuesday, March 6, 2007

Στην Κ. την άμοιρη.

Άτιμη δουλειά...
Χάθηκε να είναι μια Ωνάση, μια Κένεντυ, μια Νιάρχου, μια Χίλτον στην τελική?
Χάθηκε όμως, αν και από ότι έμαθε εχθές έχει μεγαλύτερες πιθανότητές από εσάς τους κακομοίρηδες, να κερδίσει το Τζόκερ, το Λόττο, και τέλος πάντων τέτοια μεγάλα στοιχήματα! Και μάλιστα έχει την μαντική/ονειροκριτική υποστήριξη όχι ενός, αλλά δύο μελών γνωστής Νεοηρακλειότικης οικογενείας με κληρονομικό χάρισμα!
Τέλος πάντων, δεν ήρθε εδώ για να πολυλογήσει, αυτό το κάνει στο άλλο βλόγι της (το κανονικό ντε!)!
Ήρθε για να γκρινιάξει για τη δουλειά της...
Είναι μία πτωχή πλήν τίμια γραφίστρια, η οποία εργάζεται ως υπάλληλος video club. Η οποία από τα 18 της εργάζεται (ως πτωχη πλην τίμια που είναι) με ιδρώτα, κόπο και ακόμα περισσότερο ιδρώτα. Και πάντα δούλευε με κόσμο (αλλά έκανε τακτικά μπάνιο ιδίως το καλοκαίρι, γιατί με τόσο ιδρώτα, κόπο, και ακόμα περισσότερο ιδρώτα, καταλαβαίνετε...). Ταμείο, καφετέρεια, πιτσαρία, διανομή φυλλαδιών, επαγγελματική πώληση ημερολογίων για "την πενταήμερη", πωλήτρια, τηλεφωνήτρια, ό,τι θες. Μόνο κονσομασιόν δεν έχει κάνει(όχι ότι θα έπιανε, γιατί απέχει τρελά από την Μπελούτσι, αλλά λέμε τώρα). Έχει δουλεψει κάτω από βλακώδεις συνθήκες. Της την έχουν πέσει πελάτες, την έχουν στριμώξει με πρόστυχες σεξουαλικές και αρκετά γλιτσερές διαθέσεις σε τουαλέτες καταστημάτων, την έχουν βρίσει, την έχουν μουντζώσει (κάτι που την διασκέδασε πάρα πολύ, γιατί μόλις είχε πάρει το δίπλωμα οδήγησης, και το βρήκε συμβολικό να την μουντζώνουν μέσα σε γραφείο), της έχουν στείλει λουλούδια, της έχουν φέρει depon γιατί δεν φαινόταν καλά,την έχουν καταραστεί, της έχουν κάνει σχεδόν τα πάντα....

Ήρθε όμως η ώρα της εκδίκησης. Ήρθε η ώρα να πει τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη. Ήρθε η ώρα να σταθεί στο ύψος της και να βρωντοφωνάξει πως ΣΙΧΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ (εξαιρείται αυτός που έστειλε τα λουλούδια, θέλει να σημειώσει με μεταμέλεια..)! Σιχαίνεται τον κόσμο που μπαίνει στο μαγαζί και δε λέει καλημέρα, καλησπέρα, ουγκ, άει γαμήσου στην τελική, ή οτιδήποτε άλλο. Σιχαίνεται αυτούς που μπαίνουν με τα μούτρα μέχρι το πάτωμα, δεν της ρίχνουν δεύτερη ματιά και απλά της πετάνε 1 ευρώ και ογδόντα λεπτά σε ψιλά πάνω στον πάγκο. Σιχαίνεται αυτούς που έχουν την απαίτηση να είναι χαμογελαστή, και να μην τους επιπλήξει για το dvd που γύρισε πίσω με μαρμελάδες επάνω του, λες και βαρέθηκε και αποφάσισε αντί για dvd, να γίνει γάλλος ευγενής που παίρνει κρουασάν με μαρμελάδα στο πρωινό του. Αλλά τώρα... τώρα έχει βλόγι.... Τώρα είναι οπλισμένη...

Μου χα χα χαααα.....(βαθύς, παρατεταμένος, σατανικός γέλωτας...)

Μου χα χα χαααα.....(βαθύς, παρατεταμένος, σατανικός γέλωτας...)

Και ναι λοιπόν... Θα πει τον πόνο της, θα κράξει, θα παραπονεθεί, θα κράξει, θα γκρινιάξει, αλλά κάτα κύριο λόγο θα κράξει.
Έχει ένα όνειρο ... πως το βλόγι αυτό θα γίνει η απαρχή της πτώσης του κατεστημένου.
Έχει ένα όνειρο ... πώς τα πόδια θα χτυπήσουν το κεφάλι!
Έχει ένα όνειρο ... πως θα ξημερώσει με την βοήθεια της μια μέρα στην οποία ο υπάλληλος super market, θα μπορεί να πάρει μια τσιπούρα, να την χώσει στα απόκρυφα(ξέρετε, εκεί που δεν το βλέπει ο ήλιος, μόνο ο πρωκτολόγος) του πελάτη που του την έσπασε, και δεν θα μπορεί κανείς να του πει τίποτα.
Έχει ένα όνειρο ... κατά το οποίο πέρασε από μια σωλήνα στης πλ.Αμερικής και έφτασε στο αεροδρόμιο χωρίς να συναντήσει καθόλου κίνηση. (?!?!?!?!)
Αυτά για απόψε. Σας ευχαριστεί για την υπομονή σας... Καλη νύχτα σας!

4 comments:

maxim glendower said...

ήθελα να πω ότι αυτό είναι το κανονικό σου μπλογκ. Τελικά να μπεις στον κλάδο των μεταφορών αφού μπορείς από την πλατεία αμερικής να βρεθείς στο ελ.βενιζέλο.Λες να εννοούσε το ίδιο ο παυλος και να ξέχασε απλά το άμοιρη;(άσχετο το ξερώ αλλα μου ήρθε όταν είδα τον τίτλο).

Lote Alcarin said...

Λες αυτό να είναι το κανονικό? Είναι πιο Κλέα πάντως σε κάποια πράγματα, εξού και το άλλο antiklea :P
Τι διορατικότητα κι εξυπνάδα έχει πέσει πλεόν σε αυτή την οικογένεια.... Κάνετε τη δική μου να μοιάζει με "ουγκ"... Δεν είναι άσχετο όπως κατάλαβες, από τον Παύλο το θυμήθηκα κι εγώ... Κάπως έτσι αλλά περισσότερο στη δουλειά :P

herinna/ said...

Πόσος κόσμος...πόση σκέψη...πόση δύναμη εν δυνάμει...στα μπλογκς τελικά. Περιπλανώμαι διαβάζοντας και απορώ. Λέω στον εαυτό μου, ρε παιδί μου όλο αυτό το δυναμικό της ανθρώπινης σκέψης, να μη μπορούμε να το κάνουμε κάτι όλοι μαζί για να αλλάξει ο τροχός αυτής της άτιμης μίζερης ρότας στα ελλληνικά κι όχι μόνο πράγματα....ρε παιδί μου, μπορούμε, γιατί δεν το κάνουμε;
Δεν ξέρω. Διαβαζοντάς σε, αυτά και άλλα πολλά μου ήρθαν στο νου. Σ' ευχαριστώ για την επίσκεψη που μου έδωσε τη ευκαιρία να γνωρίσω τη σκέψη σου. Το λόγο σου.

Lote Alcarin said...

Σ'ευχαριστώ πολύ που πέρασες:P